۷ نکات مهمی که در نگهداری ظرف شویی باید بدانیم
نوشته شده توسط : استاد تهویه

چگونه از ظرف شویی مراقبت کنیم ؟

نگهداری ماشین ظرف شویی چقدر اهمیت دارد؟ آیا شما هم خیلی ظرف شستن را دوست ندارید و از آن فرار می کنید؟ احتمال خیلی زیاد اگر در همین دسته جای می گیرید یا ماشین ظرف شویی دارید و در حال استفاده از آن هستید یا عزم خود را جزم  کرده اید که این دستگاه را بخرید. در هرصورت  اگر بخواهیم این دستگاه مدام ظرف های ما را برق بیندازد باید به نحوه ی استفاده و مراقبت از ماشین ظرف شویی خود دقت کنیم.

برای تعمیر ظرف شویی خود می توانید از بهترین تعمیر کاران مجموعه استاد تهویه کمک بگیرید.

چه نکاتی را برای نگه داری ماشین در نظر داشته باشبم؟

فرقی نمی کند ماشین ظرف شویی شما از چه برندی باشد، مواردی مانند نظافت دستگاه، جرم گیری، کنترل نمک، تمیز کردن سبد، واشر، فیلترو سرویس باید انجام شود.

نظافت ماشین ظرف شویی:

برای اینکه از رشد قارچ و باکتری جلو گیری کنیم نظافت ماشین ظرف شویی بسیار اهمیت پیدا می کند. این نکته را در نظر داشته باشید هم درون و هم بیرون دستگاه باید تمیز شود.

برای تمیز کردن داخل دستگاه ظرف شویی، به آرامی سبدهای ظروف را بیرون بیاورید. برای ضدعفونی می‌توانید از سرکه هم استفاده کنید. توجه داشته باشید که نظافت داخل ماشین ظرفشویی هر شش ماه یک‌بار ضروری است. علاوه بر محفظه داخلی، بخش بیرونی دستگاه نیز باید از گردوغبار پاک شود. هر چند وقت یک‌بار با یک دستمال مرطوب آشپزخانه، تمامی سطوح دستگاه را تمیز کنید.

لاستیک و واشر ماشین ظرفشویی:

برای جلوگیری از آلودگی و رشد باکتری‌ها، واشر را با یک پارچه نرم به دقت تمیز کنید. در صورت آسیب‌دیدگی و پارگی لاستیک و واشر، تعویض آن‌ها ضروری است. عدم توجه به این مسئله نه تنها آشپزخانه را کثیف می‌کند، بلکه می‌تواند باعث خسارت‌های جبران‌ناپذیر در آینده شود.

 تمیز کردن ظروف و باقی مانده ی غذا ها:

شاید این را شنیده باشید که قبل از قرار دادن ظرف ها داخل ماشین ظرف شویی آن ها را آبکشی کنید.نیازی به این کار نیست. با یک تکه پارچه یا دستمال تکه های غذا را جدا کنید کافی است این کار باعث می شود تکه های غذا باعث گیر کردن مواد غذایی و اختلال در دستگاه نشود.

مراقبت از ماشین ظرف شوبیمراقبت از ماشین ظرف شوبی

ماشین ظرفشویی شما در کف دستگاه یا زیر بازوی اسپری کننده قرار دارد. برای کارکرد بهینه، از تمیز کردن فیلترها غافل نشوید. هر چند وقت یک‌بار فیلترها را بررسی و پاک کنید. اگر متوجه آسیب یا سوراخی روی فیلتر شدید، حتما آن را تعویض کنید.

جرم‌گیری ماشین ظرفشویی:

یکی از روش‌های طبیعی برای جرم‌گیری ماشین ظرفشویی این است که یک فنجان سرکه سفید را روی سبد بالا قرار دهید و بگذارید دستگاه بدون ظروف شروع به کار کند. اگر این روش مؤثر نبود، می‌توانید از متخصصان ما کمک بگیرید تا با استفاده از مواد شیمیایی استاندارد، جرم دستگاه شما را پاکسازی کرده و سرویس و تعمیرات لازم را انجام دهند.

نمک ماشین ظرفشویی:

برای جلوگیری از رسوب‌گذاری روی ظروف، استفاده از نمک مخصوص ماشین ظرفشویی ضروری است. اگر بخواهیم جزئی‌تر بررسی کنیم، باید گفت که دستگاه شما دارای فیلتری به نام رزین است که وظیفه آن کاهش سختی آب برای شستشوی بهتر ظروف است. نمک به عنوان پاک‌کننده عمل کرده و در ۵ دقیقه پایانی شستشو، رزین را تمیز و برای دور بعدی آماده می‌کند. چراغ نشانگر نمک به صورت علامتی مانند S یا Rinse ظاهر می‌شود و در صورت روشن شدن، باید محفظه نمک را مجدداً پر کنید.

نحوه ی چیدمان در ماشین ظرفشویی:

شاید فکر کنید نحوه ی چیدمان تاثیرزیادی در کارایی ماشین ظرف شویی نداشته باشد اما باید بگوییم که این مسئله تاثیر زیادی بر روند کارکرد صحیح دستگاه می گذارد. همیشه ظروف را باید در فاصله ای مناسب از هم قرار دهید. تابه و یا تخته خرد کن را در بغل ها قرار دهید تا مانع چرخش آبپاش نشوند. نکته ی مهم دیگر این که بیشتر از ظرفیت دستگاه استفاده نکنید. دلیل آن هم این است که این کار در کارکرد صحیح الکوهای اسپری در بازو های اسپری کننده اختلال ایجاد می کند.

 نکاتی برای نگهداری از ماشین ظرف شویی:

  1. هر ازگاهی داخل ماشین ظرف شویی را چک کنید ، توری پایین ماشین را باز کنید و اگر غذای گیر افتاده ای وجود داشت آن را تمیز کنید و بشویید.
  2. به صداهای نامعقول در حین کار ماشین ظرف شویی توجه کنید. مانند صدای ساییده شدن و خرد شدن. مانند خرده ی استخوان اگر در ناحیه ی پمپ قرار بگیرد می تواند مشکلات جدی در فیلتر و پروانه دستگاه ایجاد کند. اگر هر صدای نامعقولی شنیدیددستگاه را متوقف کنید و برای پیدا کردن مشکل، می توانید از کارشناسان متخصص استاد تهویه کمک بگیرید.
  3. برنامه شست و شو را هم مناسب انتخاب کنید. شاید فکر کنید انتخاب برنامه ی کوتاه تر باعث صرفه جویی در زمان و هزینه می شود ولی در واقع ظرف ها تمیز نمی شوند و شست و شو بی کفیت می شود .

در نتیجه با توجه و مراقبت از لوازم خانگی خود و رعایت نکاتی که در دفترچه ی راهنمای محصول وجود دارد هچنین نکاتی که در بالا گفته  شد می توانید عمر لوازم خانگی خود را افزایش دهید. این را نیز مد نظر داشته باشید که در صورت بروز مشکل و خرابی به هیچ عنوان خودتان دست به کار نشوید چون ممکن است خرابی های بیشتری به بار آید. بنابراین در صورت بروز مشکل با افراد متخصص در زمینه لوازم تعمیر خانگی مشورت کنید تا میزان خسارت در کم تربن میزان خود باقی بماند. با توجه به شرایط اقتصادی حال حاضر وقتی خودمان تجربه و مهارت کافی را نداریم ریسک بزرگی است که کار تعمیرات یا عیب یابی لوارم منزل را بخواهیم خودمان به تنهایی انجام دهیم.

منبع : ۷ نکات مهمی که در نگهداری ظرف شویی باید بدانیم





:: بازدید از این مطلب : 10
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 20 فروردين 1404 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: